Vi vet at julen er tøff for mange

Derfor hjelper vi I KIL Fond mange familier til jul hvert år. Vi opplever alltid stor pågang når det kommer til jul, og det er med tungt hjerte vi må si at listene ofte er fulle før vi har kommet til november. Vi har ulike tiltak når det kommer til jul – som fadderfamilie, julegaver, julemat og førjulsfest. Trenger din familie litt ekstra støtte i julen? Gi oss gjerne beskjed i god tid ♥

Vil du bidra til at en annen familie får en litt bedre jul? Dette er en tid på året der vi virkelig får kjenne på kroppen at det er mange der ute som trenger litt ekstra støtte til å få det til å gå rundt. Nedenfor er en liste med noe av det vi trenger bidrag til rundt juletider. Send mail til post@kilfond.no hvis du har spørsmål eller ønsker å bli med å bidra.

Fadderfamilie

Dersom din familie har lyst å gjøre en forskjell for en annen familie i jula, så ta gjerne kontakt med oss. Alle familier som melder seg som fadderfamilie vil få tildelt en familie fra listen vår. Dere vil få informasjon om hvor mange familiemedlemmer det er, med alder og kjønn.

Dere velger helt selv hvordan dere vil hjelpe familien. Det kan være å gi julegaver, hjelpe med julegaver, invitere dem på en familieaktivitet, betale for en aktivitet, lage julemat sammen, gå på julemesse og så videre. Her er mulighetene mange og uansett hva dere vil bidra med så er det satt uendelig stor pris på – både av oss og familiene.

Julegaver

Det er alltid stort behov for julegaver, og i jula 2021 pakket vi inn over 400 gaver. Det sier litt om hvor gavmilde befolkningen i Bergen er. Vi synes det er vondt å se at forskjellene øker i samfunnet vårt på grunn av økonomi. Vi i KIL Fond kommer til å gjøre alt vi kan, i samarbeid med våre fantastiske samarbeidspartnere, for at det i julen skal være så liten forskjell som mulig for de familiene vi har sagt vi skal hjelpe.

Vi trenger julegaver til både barn og voksne i alle aldre og begge kjønn. Til barna er alt av leker, spill, bøker, klær, sko og interiør til barnerom ønsket. Til de voksne kan man gi alt fra hygieneartikler, klær, interiør, gavekurv med holdbar mat og gavekort i butikker.

Husk at gaver som pakkes inn må merkes med alder og kjønn. Vi ønsker å få gavene samlet inn god tid på forhånd slik at vi rekker å pakke inn og levere ut alle. Dagen vi ønsker å få gavene samlet inn endres fra år til år. Trykk på knappen under for å avtale tid med oss.

Julemat

Dersom dere ønsker å donere julemat så blir vi veldig glade. Vi foretrekker varer som ikke trenger kjøl og som kan oppbevares over tid da vår siste utlevering er siste uken før jul. Dette kan være varer som kaffe, brus, saft, kjeks, julegodteri, sjokolade, kakao og så videre.

Pakking av julegodteri
Klikk på bildet om du ønsker å se en video hvor vi pakker julegodteri hos Rema 1000.