Tilbud til lavinntektsfamilier i Bergen og omegn

Vi har flere ulike områder hvor vi hjelper familier i Bergen og omegn. Hver uke hjelper vi mellom 150-160 familier med matkasser, og har matutdeling 3 dager i uken. Ukentlig samarbeider vi med forskjellige dagligvarebutikker og vi mottar donasjoner fra andre bedrifter og private, noe vi er utrolig takknemlig for.

Vi har også en liten «butikk» hvor vi har alt fra klær, sko, husholdningsartikler, elektronikk og interiør. Her kan man booke tid for å komme å plukke det man trenger.

Vi arrangerer også aktiviteter for våre mottakerfamilier, og vi har arrangementer som førjulsfest, julefotografering, utdeling av påskeegg og ungdomsleir blant annet.

Vi kan hjelpe med de store dagene i livet

KIL Fond kan også bidra på de store dagene i livet. Vi har frivillige som hjelper til med å bake kaker, og vi har diverse pynt og dekketøy man kan låne til for eksempel bursdag, konfirmasjon eller dåp.

Vi har mange familier på lista vår som vi hjelper litt ekstra rundt juletider. Man kan få tilbud om fadderfamilie, julegaver og julemat fra KIL Fond. Vi ønsker å gjøre julen litt bedre for de mange som synes den er litt ekstra tøff.

Ikke vær redd for å ta kontakt med oss om du kunne trengt hjelp og støtte til noe av dette. Det er nå en gang sånn at dersom man ikke spør, får man heller ikke svar. Hos oss er terskelen lav og vi har taushetsplikt.

Vi hjelper med

Matutlevering

Matkasse

Hver uke hjelper vi mellom 150 – 160 familier med matkasser. Trenger du og din familie matkasse? Trykk for å lese mer om ordningen.

Klesutdeling

Klær

Ønsker du å donere klær til KIL Fond? Ta gjerne kontakt med oss for levering. Vi har mange familier som trenger både klær, husholdningsartikler og sportsutstyr, så vi setter pris på alle donasjoner.

Påske egg

Aktiviteter

Vi arrangerer ulike arrangementer og aktiviteter gjennom hele året for våre mottakerfamilier, blant annet førjulsfest, ungdomsleir, julefotografering og familiedager.

Juleaktig rom

Jul

Julen er en tøff tid for de som har lite å rutte med, derfor hjelper vi i KIL Fond mange familier hver jul. Listene våre over de vi har ressurser til å hjelpe blir alltid fulle, så ta gjerne kontakt dersom du ønsker å bidra til å gjøre julen litt finere for noen andre.