Samarbeidspartnere

Uten våre fantastiske og rause samarbeidspartnere hadde ikke vi i KIL Fond Bergen Omegn hatt mulighet til å hjelpe så mange som vi gjør i dag. Tusen hjertelig takk til alle dere som hjelper oss med å drive frivillighetsarbeid i Bergen.

aktivt pusterom
Ideelt foretak

Aktivt Pusterom AS

Aktivt Pusterom AS er et ideelt foretak som har som mål å være en positiv samfunnsaktør som bidrar til å bedre psykisk og fysisk helse i lokalbefolkningen.

www.aktivtpusterom.no

Dagligvarekjede

Coop

“Vi på OBS Vestkanten har siden 2017 vært med å samarbeide med KIL Fond fordi vi ønsker å bidra til den fantastiske jobben de gjør for så mange her lokalt. For oss gir det oss mye å ta samfunnsansvar og bidra med det vi kan. Vi er utrolig stolt av å være en samarbeidspartner til dette viktige arbeidet som legges ned av KIL Fond.»

www.coop.no

europris
Stormarked

Europris

Sartor Storsenter – Strusshamn – Juvik – Vestkanten – Kokstad

www.europris.no

fana sparebank
Bank

Fana Sparebank

“Vi hadde et sterkt ønske om å bidra med noe samfunnsnyttig og etter å ha hatt Monika på besøk var vi helt solgt. Vi opplever at KIL Fond gjør en fantastisk innsats som virkelig har en betydning for mennesker og det er en ære å kunne få lov å være med å hjelpe.”

www.fanasparebank.no

horisont
Kjøpesenter

Horisont

“Vi ønsker å bidra til å gjøre en forskjell og synes det er kjekt å kunne bidra med gavekort på Horisont til familier i vårt nærområde. Tusen takk for jobben dere i KIL Fond Bergen gjør!”

www.horisont.no

Restaurantkjede

Peppes Pizza

Kjeden består av ca. 90 avdelinger i Norge som drives etter franchise-prinsippet i tillegg til egeneide avdelinger. Den første restauranten ble åpnet i Oslo i 1970.

www.peppes.no

sbanken
Bank

Sbanken

“Vårt samfunnsansvar drives gjennom Stiftelsen Framgang Sammen som støtter noen få, nøye utvalgte prosjekter og ideelle organisasjoner. Et premiss for støtte fra oss, er å gjøre en forskjell i arbeidet mot utenforskap blant barn og unge. Vi ser hvordan KIL fond gjør en forskjell. Vi ser hvordan KIL fond strekker ut en hånd der hender er vanskelig å finne. Vi heier på KIL fond hvert minutt, hver dag, hele året.”

www.sbanken.no

Matvareprodusent

Kavli

“Hele overskuddet fra Kavli deles ut til gode formål, via vår eier Kavlifondet. Gjennom Ansattgaven har vi som jobber i Kavli den unike muligheten til å nominere og stemme frem organisasjoner som får tildelt en del av de midlene som deles ut hvert år. Vi kan med dette støtte våre hjertesaker og samtidig bidra til en lokal kjennskap om Kavlifondet sitt arbeid, og ikke minst om Kavli sin misjon om å skape verdier for gode formål!”

www.kavli.no

Medie og reklamebyrå

Relevant AS

“Vi i Relevant synes dere i KIL Fond gjør en fantastisk jobb for lokalmiljøet og menneskene i Bergen og omegn. Det er givende for oss å få lov til å bidra til at hverdagen for andre blir bedre. Vi heier på dere! ”

www.relevant.no

Loppesupermarked

Kirppis Norge AS

“Det startet med et ønske om å gjøre det enkelt å velge brukt. Slik ble Kirppis® til. Vi åpnet dørene i første butikk 31.10.2020, med mål om å gjøre brukt til det nye nytt.

Tusen takk for at du er med! Sammen lager vi Norges største loppesupermarkedkjede.”

www.kirppis.no