Ønsker du å støtte KIL Fond?

Vi er utrolig takknemlige for all støtte og tilskudd vi får fra ulike fond, legater og organisasjoner. Dette gjør at vi har bedre grunnlag for planlegging av arrangementer og gjennomføring av prosjekter. På denne måten kan vi også nå ut til flere barn og ungdom som faller utenfor og gi et enda bedre tilbud til de familiene vi hjelper – noe som er helt fantastisk.

Med den støtten vi får gjennom året har vi muligheten til å planlegge aktiviteter og prosjekter god tid i forveien, og ikke minst planlegge med en forutsigbarhet og trygghet for at aktivitetene faktisk blir gjennomført.

De aktiviteter/tiltak som arrangeres i regi av KIL Fond Bergen Omegn er på bakgrunn av at vi ser at forskjellene i samfunnet øker. Dessverre merker vi nå en helt enorm pågang fra familier som opplever nye utfordringer i hverdagen sin, mye på grunn av økte matpriser, dyr strøm, økte drivstoffpriser og renteøkning.

Hvordan støtte KIL Fond?

Det finnes flere måter å støtte oss på, og uansett hvilken måte du velger så er vi utrolig takknemlig. Både store og små donasjoner er hjertelig velkomne hos oss og vi blir like glade for alle bidrag uavhengig av hvor mye man kan bidra med. Det er tanken som teller ♥

Vi ønsker alltid nye frivillige velkommen hos oss i KIL Fond Bergen. Vi ønsker deg med arbeidslyst, overskudd til å bidra, et åpent sinn og som viser kjærlighet og respekt for alle.

Alle våre tiltak og arrangement er basert på bidrag fra gode samarbeidspartnere. Ønsker dere å bli en av våre partnere? Send oss en mail på post@kilfond.no. Vi er utrolig takknemlig for alle våre samarbeidspartnere. Uten dere hadde vi ikke kunne hjelpe så mange som vi gjør i dag ♥

Vi har både vipps og kontonummer som kan benyttes til å donere penger.

  • Vårt vippsnummer: #524293
  • Vårt kontonummer: 3633.57.74382

Vi tar gladelig imot alt av klær, sko, leker, interiør, elektronikk og husholdningsartikler. Husk at alt som leveres inn må være i god stand og at alle klær må være rene og fine 😊 Dette kan leveres til oss i Hillerenveien 86, 5174 Mathopen. Vi har åpent klokka 10-15 mandag og fredag. Levering utenom åpningstider kan avtales ved behov.

Dersom du tipper, støtt oss gjerne med grasrotandelen på ditt tippekort!

Vårt organisasjonsnummer er: 920 906 184.