Lenker til aktiviteter

Klikk på boksene under for å følge lenkene.

Bergen Kulturskole

Bergen kulturskole er en kommunal kulturskole for barn og ungdom i Bergen kommune.

www.bergen.kommune.no

Aktivt Pusterom

Aktivt Pusterom AS er et ideelt foretak som har som mål å være en positiv samfunnsaktør som bidrar til å bedre psykisk og fysisk helse i lokalbefolkningen.

www.aktivtpusterom.no

Ferie for alle (Røde Kors)

Et tilbud til «alle» som strever med dårlig økonomi. Man må ha noen som kan søke for seg, enten det er psykologtjeneste, NAV eller andre offentlige instanser. Arrangeres i skoleferiene og er et fantastisk flott tilbud. Får man plass så er det gratis å være med (må betale litt for transport/mat).

www.rodekors.no

Stiftelsen Robin Hood Huset

Her har de en del aktiviteter for barn i feriene og utenom skoletid. For eksempel tur på museum, kino osv, eller aktiviteter på selve huset som baking, kreative verksted, film mm. Aktivitetene er gratis for alle barn og voksne.

www.robinhoodhuset.no

Fysak Bergen (fysak hallen)

Finnes på Slettebakken og melkeplassen. En av landets største og beste innendørs skatepark. Stor Air Track, dansesal med speil, enkel klatrevegg, 100 kvm turngulv, 3 beachvolleybaner og utendørs sykkelbane med mer.

www.fysakbergen.no

Home Start Norge

Home-Start Familiekontakten (HSF) er et familiestøtteprogram hvor frivillige besøker småbarnsfamilier med minst et barn under skolealder, 2-4 timer i uken. Tilbudet finnes i Fjell kommune og Bergen kommune.

www.homestartnorge.no

Way Forward

Way Forward er en ideell organisasjon som arbeider for å bedre levekår for barn, unge og voksne i det norske samfunn. Vi bruker idrett, dans og musikk for å nå våre mål om en aktiv hverdag for alle.

www.wayforward.no

Base Camp - Sotra

Har gratis sommeraktiviteter og mye annet for ungdom i alderen 13-20 år. Holder til på Sartor storsenter.

www.basecamp-sotra.no

Mo-La Stiftelsen

Mo-La er en tverretatlig stiftelse som arbeider for å bedre oppvekstvilkårene for barn og unge i Laksevåg bydel.

www.mola-stiftelsen.no

Ulvis

ULVIS er et gratis fritidstilbud til ungdom på Askøy, i alderen 12-18 år. Vi arrangerer ca 8 turer årlig, der vi bruker naturen som utgangspunkt for å skape opplevelser som er verdt å dele.

www.ulvis.no